Service på ventilation udført af eksperter

Service på ventilation

Hvad får du med et service på ventilation

Når ventilationen er indstillet korrekt, får du en effektiv udnyttelse af ventilatoren og derfor et bedre indeklima. Med et godt indeklima vil du blandt andet kunne opnå en bedre koncentrations- og ydeevne, når du opholder dig i bygningen. Modsat er de typiske gener ved et dårligt indeklima eksempelvis irritation i næse og hals, hovedpine, træthed, kvalme og/eller svimmelhed. Det kan derfor godt betale sig at sikre et godt indeklima uanset om det gælder i hjemmet eller på arbejdspladsen. Med et service på ventilation får du:

  • Rensning af anlægget
  • Kontrol af spjæld funktioner
  • Kontrol og udskiftning af filter
  • Kontrol af varmegenvinding
  • Kontrol af ventilatorer og motorer
  • Kontrol af kondensafløb
  • Kontrol af ventilationskanaler
  • Funktionsafprøvning af brandspjæld

Vi kommer altså hele vejen rundt, så du er sikret en ventilator der operere optimalt også i fremtiden.

Installation af ventilationsanlæg
Ventilationanlæg til stor bygning

Vigtigt at vedligeholde service på ventilation

Hos Niels Viggo Nielsen & Søn er vi eksperter inden for alle typer af el-installationer. Vi har i mange år udført service på ventilation og har derfor oparbejdet en dybdegående viden om en bred vifte af forskellige ventilationssystemer. Vi yder derfor service både systemer fra både store og små producenter. Vi er derfor altid ajour med regler og lovgivning samt de nyeste løsninger på markedet. Service på ventilation er vigtigt at vedligeholde, da man ellers kan risikere at der opstår fejl, skader eller i værste fald udslip af farlige stoffer fra ventilationssystemet.

Kontakt os og få et tilbud på service af din ventilation

Ønsker du service på ventilation i hjemmet eller på arbejdspladsen? Vi har stor erfaring med service på forskellige ventilationssystemer og vi hjælper derfor både private og erhvervskunder. Du kan kontakte os på telefon 57 80 15 67 eller via e-mail på info@nielsviggo.dk . Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Ventilationsrør til air condition

Skriv til os for at høre mere

Lad os hjælpe dig med din opgave