Almen Elektriker

Almen Elektriker

Lokal elektriker på Sjælland

Hvis du er på udkig efter en kyndig elektriker, så bør du overveje en løsning hos Niels Viggo Nielsen. Vi ønsker at bidrage til branchens gode omdømme med el-opgaver i topkvalitet samt grundig kundeservice ud over det sædvanlige.

Hos Niels Viggo Nielsen er vi klare over, at gode resultater kommer på baggrund af grundig fagviden, men sågar også et godt samarbejde. Som almen elektriker gør vi en ekstra indsats for at give dig et tilfredsstillende resultat. Dine behov er altid i højsædet hos os. Vi sørger for at tage en grundig snak med dig, før projektet påbegyndes.

Installation af stikkontakt
Installation af elektriske punkter

Over 40 års erfaring

Med mere end 40 år i branchen som el-installatør har vi hænderne godt klædt på til at klare en lang række opgaver. Vores team af 20 medarbejdere er veluddannede og har gennem årene samlet stor viden inden for faget. Hvad enten du skal bruge hjælp til udskiftning af HPFI relæ, installation af luft-til-luft varmepumpe eller hvidevareservice kan du trygt kontakte os.

Selvom føler os velvidende inden for branchen er der altid mere at lære. Vi ønsker hele tiden at forbedre os, hvorfor vi løbende evaluerer vores teknikker og metoder samt undersøger markedet for nye og innovative løsninger.

Når du henvender dig hos Niels Viggo Nielsen bliver du mødt af servicemindede elektrikere, der tager hånd projektet indtil du er tilfreds. Vi sørger for at vejlede dig fra start til slut i processen. Desuden kommer vi altid med vores sagkyndige råd til din løsning. På den måde er du sikret et effektivt resultat, hvor der tages højde for dine ønsker samt elektrikerfagets principper.

Kontakt os for et tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om vores løsninger som almen elektriker? Så tøv ikke med at ringe, sende en mail eller udfylde formularen her på siden. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål helt uforpligtende.

Vi dækker bl.a. Ringsted, Hvalsø, Ugerløse og en række andre byer på Sjælland. Med over 13 veludstyrede biler er vi altid klar på at tage ud til dig. Udstyret er altid i orden hos os.

Kontakt til din lokale el-installatør i dag og hør mere om vores løsninger. Ring på tlf. 57 80 15 67, send en mail til info@nielsviggo.dk eller udfyld kontaktformularen. Så vender vi straks tilbage med et tilbud, skræddersyet til netop dig.

Aut. Elektriker installerer stikkontakt

Skriv til os for at høre mere

Lad os hjælpe dig med din opgave