Udskiftning af eltavle

Udskiftning af eltavle

Effektive løsninger siden 1981

Trænger du til en udskiftning af din eltavle/HPFI relæ? Hos Niels Viggo Nielsen er vi eksperter i netop dette. Som aut. el-installatør med mere end 40 års erfaring har vi hænderne godt skruet på til at klare enhver udskiftning af eltavle grundigt og effektivt.

Med service i højsædet lægger vi stor vægt på at tilfredsstille dine behov. Kvaliteten af vores håndværk skal altid være i toppen uanset om det omhandler hvidevareservice, montering af luft-til-luft varmepumpe eller udskiftning af HPFI relæ. Vores team har stor erfaring indenfor netop disse fagområder, hvorfor detaljerne er ekstra vigtige for os.

Elinstallation i væg hpfi relæ
udskiftning af eltavle

Vi klarer udskiftning af HPFI relæ

Barren er sat højt hos os, når det kommer servicen. Vi har gennem årene opbygget en bred vifte af kompetencer, som hele tiden bliver bredere. Hvis der skal udskiftes en standard el-tavle i boligen kan du trygt komme til os. Vi har et stort kendskab til de mest anerkendte eltavler på markedet, hvoraf vi finder den rette tavle til konstellation.

El-branchen er i konstant udvikling, og vi forsøger hele tiden at indrette os efter den digitale verden. Vores kunder efterspørger i stigende grad smarte løsninger som gør livet nemmere. Vi evaluerer løbende vores løsninger og udvikler dem i takt med branchens udvikling.

Medlem af TEKNIQs Garantiordning
Vi medlem af TEKNIQ Garanti. Der er mange fordele ved at få hjælp af en autoriseret elektriker som os, der er medlem af garantiordningen. Med os i ryggen er du således dækket op til 150.000 kr.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er af den overbevisning, at gode løsninger kommer som resultat af et velfungerende samarbejde mellem fagmand og kunde. Derfor gør vi meget for at lytte til netop dine behov. du kan forvente at blive grundigt vejledt gennem hele processen. Hvad enten du har brug for hjælp til udskiftning af eltavle eller andet, er vores dygtige fagmænd klar til at hjælpe.

Kontakt Niels Viggo Nielsen på telefon 57 80 15 67 eller skriv til os på e-mail info@nielsviggo.dk. Alternativt kan du også benytte dig af formularen for kontakt her på siden.

udskiftning af eltavle ved større el-renovering

Skriv til os for at høre mere

Lad os hjælpe dig med din opgave