Hvidevareservice

Hvidevareservice

Har du behov for hvidevareservice hos en aut. elektriker? Så bør du overveje Niels Viggo Nielsen Har du problemer med vaskemaskinen? Er ovnen gået i stykker? Eller driller køleskabet? Uanset hvad du har udfordringer med, kan vi, hos Niels Viggo Nielsen, hjælpe dig.

Efter mange år i branchen har vi opbygget en bred vifte af kompetencer, til at servicere stort set alle former for hvidevarer. Med et fokus på effektivitet og god kvalitet har vi optimeret vores løsninger til punkt og prikke.

Tillidsfuld hvidevareservice

Hos os er kunden i fokus fra start til slut. Din tilfredshed er vores alpha omega. Derfor gør vi alt hvad vi kan, for at dine hvidevarer bliver fikset godt og grundigt. Derudover har vi et stort fokus på holdbarheden af vores løsninger. Efter en vi har været en tur forbi kan du trygt vide, at dine hvidevarer holder så længe som muligt.

Vi ved at der er stor forskel på hvidevareservice afhængigt af en række faktorer. Hvilken model har du? Hvad er problemet?

Hvidevareservice
El-installatør forkorter ledninger ved hvidevarerservice

Certificeret hjælp af fagmand til hvidevarer

Hos Niels Viggo Nielsen går vi meget op i at uddanne vores medarbejdere løbende i de nyeste teknologier og arbejdsmetoder. På denne måde sikrer vi at alt arbejdet udføres efter de bedste præmisser og sikrer fuld funktionsdygtighed.

Vores hvidevareservice dækker blandt andet:

  • Ovn
  • Opvaskemaskine
  • Fryser & køleskabe
  • Tørretumbler
  • Emhætte
  • Vaskemaskine
  • Komfur

Kontakt os for effektiv hvidevareservice

Tøv ikke med at kontakte os med det samme, hvis du har brug for hvidevareservice fra en erfaren og autoriseret el-installatør med mange års erfaring. Kontakt os i dag på 57 80 15 67 eller skriv til os på info@nielsviggo.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og vi vender herefter retur hurtigst muligt med et godt tilbud.

Hvidevarer i køkken

Skriv til os for at høre mere

Lad os hjælpe dig med din opgave