Overlad brandsikkerheden til eksperter

Overlad brandsikkerheden til eksperter

Vi gennemgår hele jeres setup

Når det kommer til brandsikkerheden er der visse regler og krav der skal overholdes. Det kan til tider være en jungle at finde rundt i, med alle de løbende tiltag og nye standarder inden for udstyr, der hvert år kommer til. Som autoriseret el-montør har vi styr på alle disse regler og krav og du kan derfor trygt overlade ansvaret til os. Vi laver udfører både service af brandinstallationer, installation af diverse anlæg samt opsætter sikkerhedsbelysning som viser flugtveje ved brand. Vi har derfor mange års erfaring med:

  • Service af brandinstallationer
  • ABA-anlæg (automatisk brandalarmanlæg)
  • ABV-anlæg (automatisk brandventilationsanlæg)
  • AVA-anlæg (automatisk Varslingsanlæg)
  • Sikkerhedsbelysning / Nødbelysning
brandinstallationer
ABA Anlæg

Fordele ved et ABA-anlæg

Der er mange grunde til at få installeret et ABA-anlæg i private hjem. I nogle tilfælde kan det være et krav fra forsikringen, for rent faktisk at kunne blive forsikret. Det kan også være et krav fra myndigheder for at få en brugstilladelse til bygningen. Et ABA-anlæg udløser typisk en rabat på forsikringen af bygningen da det er en optimering af sikkerheden for både personer og for selve bygningen.

Vælger du en moderne røgdetektor, med dobbelt optisk sensor og intelligent software. Så får du en røgalarm som kan skelne imellem os fra madlavning og røg fra en rigtig brand. På den måde slipper du for at stå og vifte røgen væk fra røgalarmen alt imens sirenen hyler.

Fordele ved et ABV-anlæg

Et ABV-anlæg bruges typisk i virksomheder, foreninger, institutioner eller lignende. I en brand er det ofte røgen der skader personer eller andre ting i bygningen. Dette kan dog minimeres med et ABV-anlæg, da det blandt andet automatisk kan fjerne røg og varme fra det område hvor det brænder. Ydermere mindsker du risikoen for røggaseksplosioner da ABV-anlægget sørger for at ventilerer gassen ud af bygningen.

Fordele ved et AVA-anlæg

Et AVA-anlæg er lovpligtigt i bygning som har mange besøgende, det kan eksempelvis være supermarkeder, shoppingcentre, museer eller lignende. Et AVA-anlæg varsler om brand med enten sirener og/eller talevarsling. Talevarsling giver instrukser om hvordan evalueringen skal forløbe. Når en brand detekteres. Hvis ikke det er koblet op til et ABA-anlæg, så skal man her tilkalde brandvæsenet manuelt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Skal du have optimeret brandsikkerheden som enten privat eller erhvervskunde. Så står vi klar til at hjælpe med alt fra rådgivning til installation. Vi guider dig hele vejen så du ender med den bedste løsning. Du kan kontakte os på telefon 57 80 15 67 eller via e-mail på info@nielsviggo.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

elektriker inspektion

Skriv til os for at høre mere

Lad os hjælpe dig med din opgave