Om os

niels viggo nielsen & søn logo

Aut. El-Installatør Niels Viggo Nielsen A/S er en professionel el-installatør virksomhed, som har eksisteret siden 1981 under Niels Viggo Nielsen. I dag står Kasper Nielsen i spidsen for virksomheden, og i dag tæller virksomheden et dusin medarbejdere og en håndfuld lærlinge.

Vi tilbyder autoriseret el-installatør hjælp til enhver tænkelig elektriker opgave. Vi går meget op i den enkelte detalje, som afspejles i det endelige resultat samt prisen for det. Alle vores priser er yderst konkurrencedygtige.

Vi dækker hele Sjælland & Hovedstaden

Fra vores base i St. Merløse, køre vi på det meste af Vestsjælland, heraf Holbæk, Ringsted, Bramsnæs, Lejre, Hvalsø, Sorø, Slagelse og alle lignende steder på Vestsjælland.

Ud over vores kørende montørarbejde, har vi en flot og moderne fysisk butik, hvor vi sælger belysning, hvidevare og andre små apparater. Kom forbi butikken og få en kop kaffe, og så finder vi en fornuftig løsning til dig.

Eltavle service
Luft til luft varmepumpe

En el-installatør du kan stole på

Ud over vores mangeårige erfaring, er vi desuden medlemmer af TEKNIQ Garantiordningen, som er en yderligere sikkerhed for dig som kunde, hvis der mod forventning skulle opstå problemer med en installation.

Alle vores medarbejdere gennemgår grundig oplæring, og bliver løbende videreuddannet i de nyeste teknologier og arbejdsmetoder. Dette er din sikkerhed for en fuld funktionsdygtig installation – hver gang.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt Niels Viggo Nielsen allerede i dag, hvis du står og mangler en autoriseret el-installatør til din næste opgave. Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig med din forespørgsel.

Du kan ringe til os på 57 80 15 67 eller du kan sende os en mail på info@nielsviggo.dk og vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et uforpligtende tilbud.

Elinstallation

Skriv til os for at høre mere

Lad os hjælpe dig med din opgave