Montering af ladestandere på hele sjælland

Ladestandere

Hvilke fordele er der ved at få installeret en ladestander?

Med en ladestander i hjemmet eller på arbejdspladsen, minimerer du mange af de typiske udfordringer der kan være ved at eje en el- eller hybridbil. Du vil blandt andet opleve følgende fordele:

  • Hurtigere opladning med en ladestander end ved alm. kontakt
  • Nem og bekvemmelig opladning på arbejdspladsen eller derhjemme
  • Du slipper for at lade bilen ved offentlige ladestandere
  • Du minimerer antallet af lade stop på din tur, da du starter på et fuldt batteri

En ladestander giver dig altså mulighed for at lade din bil op nemt og hurtigt, sammenlignet med en almindelig kontakt. Du slipper ydermere også for at bruge tid på at planlægge lade besøg andre steder eller i værste fald at skulle afbryde din kørsel, fordi din bil ikke er fuldt opladet op fra start af.

Elbil ladespot
Oplader til elbil

Lad en autoriseret el-installatør opsætte din ladestander

Hos Niels Viggo Nielsen & Søn vil vi være med til at bidrage positivt til den grønne omstilling. Derfor har vi blandt andet specialiseret os i opsætning og installation og af ladestandere til el- og hybridbiler. Vi har de seneste år opsat mange ladestandere, til både private og erhverv. Du er derfor garanteret en erfaren el-installatør, når du vælger os til at stå for opsætning af din kommende ladestander.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en ladestander

Går du og overvejer at få opsat en ladestander til din el- eller hybridbil? Så tøv endelig ikke, vi hjælper både private eller erhvervskunde. Vi står klar til at hjælpe med alt fra rådgivning til installation. Så hvis du har spørgsmål eller blot ønsker at booke en tid med det samme. Så kan du kontakte os på telefon 57 80 15 67 eller via e-mail på info@nielsviggo.dk. Alternativt er du også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Elbil ladestander

Skriv til os for at høre mere

Lad os hjælpe dig med din opgave