Varmepumpe

Varmepumper

Levering og montering af varmepumper

Er tiden ved at være inde til en mere moderne varmeløsning? Med en luft til luft eller luft til vand varmepumpe udnyttes den udvendige varme til at opvarme dit hjem.

Hos Niels Viggo Nielsen tilbyder vi, som godkendt kølefirma, komplette løsninger, hvor vi både står for levering, montering og installation af din nye luft til luft varmepumpe. Vi fører en bred vifte af forskellige brands, til forskellige behov og i forskellige prisklasser. Kort sagt, vi har en løsning for alle.

En varmepumpe har mange fordele, herunder:

  • Lavt elforbrug
  • Miljøvenlig
  • Skaber god luftcirkulation i rummet
  • Fungerer hele året rundt, uanset temperaturen udenfor

Varmepumper kan fungere både som enkeltstående varmekilder eller som supplement til eksisterende, afhængigt af størrelsen på din bolig. For mange kan det være vanskeligt at vide, præcis hvad man har brug for.

Derfor yder vi kompetent rådgivning og vejledning, så du er sikker på at få lige præcis den luft til luft varmepumpe, der matcher dine behov. Med Niels Viggo Nielsen på holdet, får du en professionel elektriker med mere end 40 års erfaring i branchen.

Luft til luft varmepumpe
Montering af varmepumpe

Vælg en miljøvenlig løsning og spar penge på varmeregningen

Luft til luft varmepumper er igennem den seneste årrække blevet et yderst populært valg i både private hjem, sommerhuse, virksomheder, butikker og lignende. Årsagerne hertil er mange, men af de gennemgående temaer omkring varmepumper er, at du får en varmekilde med minimal klimabelastning.

I takt med at vores klima belastes mere og mere, har vi alle sammen et ansvar for tænke miljøvenlige løsninger ind i vores dagligdag – det gør vi også hos Niels Viggo Nielsen, og derfor har vi valgt at specialisere os i varmepumper.

Ved at udvinde energien fra den udvendige luft, opvarmes dit hjem op uden at udlede CO2. Samtidig har varmepumpen et yderst lavt elforbrug, hvilket bærer yderligere ved til den klimavenlige tankegang, ligesom det afspejles direkte på din varmeregning.

Kontakt os for en indledende dialog

Hvis du går med et ønske om at få installeret en luft til luft varmepumpe, så kontakt Niels Viggo Nielsen allerede i dag. Vi er altid klar til at tage en snak om din situation, dine behov og dine ønsker. Vi vejleder omkring de bedste løsninger for dig og giver samtidig et uforpligtende tilbud på levering og montering af din varmepumpe.

Giv os et kald på telefon 57 80 15 67 eller send en e-mail til info@nielsviggo.dk. Du er også velkommen til at udfylde formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Varmepumpemontering

Skriv til os for at høre mere

Lad os hjælpe dig med din opgave